Kuchařka Omnia– Omnia Herzhaftes Fleisch & Fisch
Kuchařka Omnia - pro milovníky masa a ryb
Tato kniha rozbuší srdce každého milovníka masa a ryb. Všechny receptury byly vyvinuty speciálně pro kempingovou troubu Omnia a zajišťují ty nejvyšší kulinářské požitky na cestách. Od steaku z vepřové krkovice na slanině a chutných žebírek až po pikantní sekanou – tato kuchařka obohatí každou volnočasovou kuchyni. Různé recepty jsou vysvětleny krok za krokem jednoduchým způsobem. Zahrnuje také: Praktické tipy na základní techniky a použití trouby.
Tato kniha je dostupná pouze v německém jazyce!
Co v kuchařce Omnia -pro milovníky masa a ryb najdete:
- Osvědčené a jednoduché recepty na přípravu pokrmů z masa a ryb.
- Recepty jsou speciálně upraveny pro kempingovou troubu Omnia.
- Praktické tipy na základní techniky a manuál trouby Omnia.
Parametry kuchařky Omnia -pro milovníky masa a ryb:
- jazyk: němčina
- počet stran: 64
- rozměry (Š x V x H): 20 x 20 x 1 cm
- hmotnost: 280 g

Švédskou značku Omnia vlastní společnost Koala Marketing Company AB, která oblíbené kempingové trouby a příslušenství k nim vyrábí od roku 2006.
Samotný vznik pečící trouby Omnia není zcela známý. Existuje sice několik legend o myšlence, která vedla k vynalezení kempingové trouby Omnia, nicméně s jistotou dnes víme jen to, že jsou tyto malé kempové trouby velmi oblíbené ve Švédsku a řadě dalších zemí po celém světě minimálně od 40. let minulého století, s velkou pravděpodobností však vznikly ještě daleko dříve.
Během 70. let minulého století, kdy se spojil tehdejší výrobce trouby Optimus se značkou Alde, se velikost trouby zvětšila o 25% a tehdy modrá barva víka byla nahrazena červenou, která je pro troubu Omnia charakteristická dodnes.

Recenze
Žádné hodnocení
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Informace k získávání recenzí
Poradna
Zatím zde není žádný dotaz.