Vepřové rizoto se zeleninou EXPRES MENU 400 g
Vepřové rizoto se zeleninou EXPRES MENU 400 g
Výrobce: EXPRES MENU
Kód produktu: HT1007
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled – ideální řešení pro rychlé a nenáročné stravování během karavaningu, kempování či stanování. Jedna porce.
VíceAlternativní produkty z kategorie Kompletní menu:
Vepřové rizoto se zeleninou – klasický oběd, který si můžete vychutnat kdekoli
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, vše doplněno o svěží chuť rajčat, papriky, cibule a hrášku. Vydatné jídlo, které využijete zejména na cestách – jídlo stačí pouze ohřát a můžete rovnou podávat.
Ideální řešení pro rychlé a nenáročné stravování během karavaningu, kempování či stanování.
Vlastnosti vepřového rizota od EXPRES MENU
- balení: 400 g (1 porce)
- složení bez lepku a bez éček
- hotové sterilované jídlo od české rodinné firmy z Trutnova
- snadná příprava
- ideální pro přípravu na cestách
Složení
rýže parboiled (50 %), vepřové maso (30 %), lečo (15 %) (paprika, rajče, cibule), hrášek, cibule, olej řepkový, sůl kamenná, pepř
Příprava jídla
Rizoto s vepřovým masem od EXPRES MENU můžete připravit třemi způsoby:
- Sáček s jídlem vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte zhruba 2 až 3 minuty při výkonu
300 W nebo dokud nebude jídlo teplé. Při ohřevu buďte opatrní, delší doba ohřevu může vést k deformaci obalu. - V další variantě stačí vyprázdnit obsah sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě zhruba 2 minuty.
- Pokud nemáte k dispozici mikrovlnnou troubu, stačí sáčky vložit do hrnce s vařící vodou zhruba na 10 minut. Před podáváním jídla promačkejte.
Skladování
Výrobek skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Datum spotřeby
Minimální trvanlivost je uvedena na obalu. Obvyklé datum spotřeby jsou 2 roky.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kcal: | 796 kJ / 189 kcal |
Tuky: | 8,1 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,3 g |
Sacharidy: | 20,6 g |
z toho cukry: | 0,4 g |
Bílkoviny: | 8,5 g |
Vláknina: | 0,6 g |
Sůl: | 0,8 g |
Poradna
Zatím zde není žádný dotaz.